Close

2.7.2016

Tři způsoby na odkrytá ramena.

V létě si můžeme dovolit více barev, vzorů a odkrytého těla.


odkrytá ramena 00

Všeho moc škodí a proto je důležité být na pozoru před neuváženým výběrem modelu nebo doplňku.

Když se rozhodnete pro celé odkryté ramena, vyvarujte se mini sukním nebo bohatě řaseným kraťasům. Raději sáhněte po vzdušné „maxi“ sukni nebo sukni delšího typu zakrývající kolena.

Velkým přínosem jsou také všechny úzké dlouhé nebo 7/8 kalhoty.

Odkrytá ramena jsou skvělým stylingem pro každodenní nošení zejména na právě začínající dovolené a letní odpočinkové aktivity. Pro dokonalost vašeho outfitu je skvělé mít podprsenku s odnímatelnými ramínky.

Podívejte se teď na tři způsoby odkrytých ramen a vyberte si pro Vás ten nejlepší.


1.Voda

Univerzální dekolt, který můžete používat různě. Volně „padající“ materiál si uspořádáte jakýmkoliv, pro Vás nejpříjemnějším, způsobem. V rovném prostém podání zvýrazní prsa nebo odhalením ramena, zvýší ženskost a sexy vzhled.

odkrytá ramena 003


2. Španělský dekolt

Žensky odhaluje horní část paží a štíhlý krk. Španělský výstřih devatenáctého století nosily dámy z Pyrenejského poloostrova odpovídající místnímu podnebí. Tento styl odkrytých ramen byl také spojen s velkými hvězdami kin 50 a 60let.

Například Audrey Hepburn i Bridget Bardot byly tímto charakteristické. Tento typ výstřihu je ideální do teplých letních dnů a hodí se k nim úzké nebo široké dlouhé kalhoty a rozšířené sukně.

odkrytá ramena 02

odkrytá ramena 03


3.Slza

Léto není jen o tílkách a tričkách. Vzdušná halenka s otevřenými rukávy dodá nový šmrnc a rafinovanou eleganci. Ideální zejména pokud je vyrobena z tenkého a vzdušného materiálu. Jako obvykle se v letních měsících vrací sty BOHO.

Volná halenka s květinovým vzorem a decentně otevřenými rukávy, umocní Vaši ženskost hlavně v pohybu a dovolenkovém cestovním ruchu.

Ať Vám to sluší.

odkrytá ramena 04


© Copyright 2016 SASOO Czech s.r.o., telefon: 602 657 639, email: info@sasoo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Show Buttons
Hide Buttons