Close

31.7.2017

Jak i v parném létě nezešílet v práci!

Léto, vysoké teploty, relax, slunce a pláž.

Tak si představíme celou horkou sezónu. Ale popravdě víc času strávíte v práci. Jak to překonat a nezešílet?

Zvolte pohodlné a lehké oblečení. V létě na sebe oblékáme méně věcí, ale o to pečlivěji je vybíráme. Nejdůležitější je materiál. Musí být lehký, vzdušný ale neprůhledný.

Důležitý je také střih – volný až spíše větší, ale sedící. Vhodné jsou například různé vzdušné tuniky s páskem nebo volné delší košile, které jsou v letošní sezóně velkým hitem.

Odstín zvolte podle místa pracoviště. V kancelářích kde komunikujete se zákazníkem, se nejlépe hodí světlé odstíny, jako jsou pastelově šedá nebo bílá. Zapomeňte na vrstvený způsob oblékání.

V létě vsaďte na jednoduchost dvou až tří kousků, které udělají celý look. Nezapomínejte také na doplňky, protože právě ony dokážou celý look vynést výš.Inspirujte se a vyberte si svůj oblíbený look.


1. Verze kostýmková

Je vhodná pro všechny, kteří upřednostňují klasickou eleganci. Letní kostýmek vyrobeny z lehkého lnu zaručí komfortní nošení a stylový vzhled.

Jestli plánujete doladit kostýmek košilí, zvolte taktéž lněný materiál popřípadě příjemnou a lehkou viskózu.

 


2. Se sukní

Barevná sukně ke kolenům může být způsob jak přerušit barevný diktát v pracovních stylizacích. Je dobré v létě oživit look nějakou barvou.

A čím neobvyklejší odstín, tím lépe. Mořské odstíny zelené Vám navodí mysl na dovolenou.

  


3. Košile bez knoflíků

V několika sezónách se objevili košile bez límečku a zapínání. Klasická košile nikdy nevyjde z módy, ale prohlédněte si nové trendy na vlastní oči.

Halenka s vázáním velice dobře zastoupí košili a vázání v pase můžete využít několika způsoby – vpředu, vzadu, ale také na boku.


4. Detail fagana

Volná halenka s dekoltem na linii hrudníku opticky zvětší poprsí. Model je ideální pro ženy s menším hrudníkem.

 


5. Košilová tunika

Tento model se stal inspirací do dalších módních experimentů. Košilovou tuniku lze nosit jako šaty nebo tuniku ke kalhotám.

Ať Vám to sluší! Vaše Sasoo.


© Copyright 2017 SASOO Czech s.r.o.,       telefon: 602 657 639, email: info@sasoo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Show Buttons
Hide Buttons