Close

30.9.2015

Módní trendy s TOP SECRET 2015/2016


55eda1b76f401_155eda1bf25ea7_18

Módní trendy se netýkají pouze barev a střihu, ale také látek. I ony podléhají módnímu diktátu. Výborný střih na špatné látce nikdy nebude vypadat dobře. Látka ovlivňuje nejen celkový vzhled, ale i pohodlí a pohyb. Proto na výběru velmi záleží. Látky prochází zdokonalovacími procesy. Hedvábí se zpevňuje, přidávají se elastické složky, bavlna se tak neopotřebovává. To se samozřejmé projeví i na ceně látek a tím i modelů z nich ušitých. Například letošní podzimní kolekce TOP SECRET má tyto materiály pevně zažité.

Dneska si představíme pár trendů letošního podzimu,

Bordó se stala barvou roku 2015, nebo spíše odstín „MARSALA“ pojmenovaný podle druhu italského vína. Výhodou je, že bordó vynikne téměř na všech odstínech pleti. Skvěle se kombinuje s mnoha krásnými barvami jako např. s velbloudí béžovou, námořnickou modrou a nejúžasnější kombinace je se šedou, které je v naší nabídce vskutku velice. Ale pozor, mějte na paměti, že je velmi nebezpečné nosit jí jako černou od hlavy až k patě. Dva kousky bordó úplně postačí.

Inspirace originálních outfitů a módní eshop  www.sasoo.cz.

SKU0619FI_2

SSP2085CE_2

photo (2)

Dalším módním trhákem letošní sezóny 2015 jsou bezesporu „KOŽEŠINY“

I když kožešiny byly většinovou výsadou ženského pohlaví, v letošní podzimní sezóně v nich můžeme vidět i muže. Na letošních týdnech módy byla kožešina jedním z nejvýraznějších mužských trendů.  Pánové, přišel čas zahodit předsudky a inspirovat se tímto odvážným trendem. Snad pochopíte, proč ženy na kožešinu nedají dopustit.

Na rozdíl od mužů, ženy kožešiny nosily vždy. A vždy byly trendy, jen každý rok se objevují v různých odstínech a variantách. V naší nabídce můžete najít hned několik variant v různých barvách

TKA0062RO_6TKA0061BE_6

TKA0060CA_6photoSKU0618CA_6
SKU0653CA_6

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Show Buttons
Hide Buttons